shit?!

Idag har jag försökt städa klart mitt rum. Funkade de? Nej inte precis.
imorron skulle jag egentligen vara med Frida, men det blir gamlastan(?) istället. Skojigt!
Det kommer nog itne bli så mycke uppdatering nu i helgen och veckan efter. 
Fre:gamlastan
lör: vara med frida(?) Sen felicias tjejkväll. 
sön: åker till öland
nästa vecka är jag på öland:p 

Snart börjar jonas på disney(a) :D 


och föresten vilka läser? :)


SOVDAGS!

Jo jag ska försöka sova nu, hur svårt det än kommer bli SKA jag somna innan fyra!
Har laddat mobilen med flera favorit låtar nu, så nu är det bara att försöka sova.


snälla.

Frida, svara på mina sms?
eller smsa mig när du ser det här?


Jag behöver skor.

Jag vill börja packa till ölandsresan nu, jag typ älskar att packa men inte att resa bort. Haha!
Jag måste verkligen köpa nya skor... Jag har inte gjort det på ÖVER en månad!
onödigt inlägg.
Iallafall, imorrn kanske det blir att vara med Lisa. Om det inte blir så att mamma och pappa helt plötsligt bestämmer sig för att vi ska åka.


BESÖKSREKORD: 6 besökare! haha illa.

bara för att inlägget inte ska vara såå tråkigt :)

ojdå.

Man kan knappt sitta vid min dator, för hela skrivbordet är fullt med grejer! Måste städa klart snart... iallafall, igår var jag på loppis med min familj. Jag köpte en aladdin klocka, en pirat, en armbandsklocka och tre filmer.

Jag måste sluta med allt som är onyttigt, jag äter sånt heeela tiden, inte bra. Jag håller på att bli en tjockis!!

Jag skulle egentligen åka med familjen till öland(?) idag, men vi åker senare i veckan! 
 
FRIDA OCH LISA?! VI BORDE VARA SNART?
tycker ni inte det? :D


igårkväll.

Jag är rädd för att sova...Jag somnar inte förens mot fem på morgonen. Ibland käns det som att det är någon under sängen som kommer hugga mig i ryggen med en kniv eller när jag blundar kommer det fram saker vid sängkanten. Ibland måste jag lysa med lampan för att kolla om det finns svarta skuggor o hörnen på sängarna.  
Ibland gör jag planer innan jag somnar ifall det skulle hända att det börjar brinna, blir inbrott... m.m
För att kunna somna ligger jag antingen och kollar på en film jag typ kan utan till med röster jag känner igen såå väl. Det lugnar mig. Och att lyssna på musik, sån musik jag lyssnat på i evigheter, det lugnar mig oxå och jag slutar tänka på allt det där och somnar. När jag väl somnar sover jag as bra!

två ansiktslösa teckningar.

Justin Bieber+ annat!

Jo, det ska ju faktiskt se ut som Joe Jonas... Som ni ser själva står det "joe jonas försök 1". Men jag tycker att det mer ser ut som James i big time rush, haha!


usch.

idag åkte jag med familjen till trosa först och sen nyköping och handlade massa igen. Jag blev så sjukt arg när jag fick veta att vi inte skulle köpa kläder, jag typ kokade. Haha men vi får väl åka någon annan gång.
Jag vill ha tröjor som man gör egna tryck på, med ett bra pris och så. Det skulle vara grymt! 
Hihi, ska leta efter sånna sidor nu...:D  

can't sleep.

Jag älskar dig.
nu jag lever mitt liv utan dig, det är inte så jag vill ha det.
jag vill ha de som förut, då allt var bra. jag vill ha tillbaka oss.
vi hade något speciellt, något som ingen kan ersätta.
jag vet inte om du saknar mig, men jag saknar dig så in i helvete.
du är den största saknaden i mitt liv, L.
Kom tillbaka till mig?

bättre sent än aldrig.

Den skjortan, armband och ett par svarta shorts (som inte syns) + ett par hörlurar sprang jag runt i hemma idag!
mysiga, sköna och passade vädret bra(y)


thanks.

Tack till Frida som gjorde min blogg såå fin! :D 
 
några låtar jag lyssnar på just nu, haha.


kort onödigt inlägg!

Måste städa innan jag får vara med någon. Fan! Orkar inte haha. Har läst ut min bok nu, hihi.
Jag vill köpa nya kläder, nununununununu! Men inte fan har man pengar :o
Bakade muffins förut, det blev ju...sådär... Haha men ätbara var dom.

ska kolla runt lite på olika sidor där jag kanske beställer kläder ändå(a) hihihi, har fastnat för killkläder!  

Jonas Brothers.

Jag älskar Jonas Brothers. Jag har gjort det sjukt länge, men döljde det för att killarna i klassen höll på och massa, haha. Men ja i don't care anymore. Älskar JONAS serien, sitter alltid och kollar på det så fort jag får chansen och ler när jag ser det, haha lite överdrivet yeah i know. Sitter just nu och lyssnar på deras låtar och joe är snygg, hihi(A)
 


ingenting.

Jag är helt tom. Finns ingenting i mig.

Jag har inte bloggat på några dagar heller. I tisdags var jag i stockholm med mina föräldrar. Dom köpte skjukt mycket grejer, men typ inget till mig. Och jag var på biblioteket oxå. Lånade typ tolv böcker, har redan läst fem utav dom. Haha. Igår hittade jag en film hemma som jag har velat se JÄTTE länge och oj vad glad jag blev när jag hittade den. The Guardian med Ashton Kutcher. Nu ska jag fortsätta läsa boken: som om ingenting.

 


Hugo Rosas.

Jag har nästan kollat på alla hans inlägg nu, haha och det är första gången jag är inne på hans blogg. Men jag gillar den redan! 

Vaknade för ungefär två timmar sen. Pappa tänkte dra mig upp ur sängen så jag hade inget val än att gå upp. Tråkigt nog. Jag är skit trött även fas jag sov så länge. Mår illa av frukosten nu, usch. Men idag tänker jag ändå inte göra ett piss, kanske läsa som den bok-nörd jag är. Får se.   


är inte trött ens.

Jag har sovit tre timmar idag och jag är inte ens trött?! Jag fattar inte...Jag som brukar sova i minst tolv timmar, haha. Men iallafall, jag sitter här ensam i tystnaden. Helt ensam. Haha, vad tråkig jag är som nästan alltid är ensam nu förtiden. Men men. Jag har börjat rita igen, men fytusan vad dålig jag är på det. Jag har hitills ritat av Justin bieber och joe jonas, haha. Jag blir aldrig aldrig någonsin nöjd över hur öga, näsa och mun blir. Aldirg. Men resten ser faktiskt...okej ut. Ni vet omslaget på syskonkärlek? Jag tycker det är så otroligt fint på något sätt, som att vem som helst ska kunna gå hand i hand utan att behöva bry sig om vad alla andra tycker. Tjaa, lite så. Jag har blivit mer och mer besviken på slutet. Jag grät ju när det stog att han hade dött. Jag fattade inte varför dom inte kämpade för att få varandra. Verkligen kämpade för deras kärlek. Jag vet... jag vet, det är bara en bok. Men ändå så blev den mer än då för mig, konstigt nog. Jag känner inte igen mig alls i boken (tur det!), men den hade en mening, ett sorts budskap. Den kunde varit sann? Ja, tänk om det var så. 
Igentligen tror jag att jag är en liten bok-nörd. Om jag fastnar för en bok kan jag inte släppa den, jag kan läsa om den flera gånger utan att tröttna. Eller om jag fastnar för en författare slutar jag inte läsa dens böcker förens jag läst alla den skirvit. Sjukt. Jag läser alltid mycket på lov. Jag brukar läsa över tio-femton böcker. Det här låter inte som den Daniella dom ser. Dom ser mig säkert som en ytlig liten brunett som är blond på insidan typ, som är helt blåst. Jag är inte sån, inte alls. Jag är inte trög. Jag visar oftast inte det jag kan, kanske är det lathet det handlar om? Jo, så är det nog. Jag har alltid varit lat av mig. Åter till det där med böcker (nördvarning typ), jag älskar dom. Man får en egen bild hur allt och alla ser ut och hur det spelas upp som en film i huvudet med text istället för ljud. ibland är det ett svagt ljud med ibland men inte ofta. Det är inte som på film där dom som gjort den bestämmer hur allt ska vara och se ut.  Jag lever mig alltid in i böcker, det känns nästan som en sorts verklighet. Men ändå inte. Jag gillar böcker som är intressanta och sånna som jag tycker är bra. Jag är ganska lik pappa i läsandet vi båda läser fort, vi läser ut dom innan vi gör något annat, om boken är dålig så läser man oftast inte vidare och sånt. Min familj är nog lite bok-nördar, ja hela bunten. Haha. Jag skulle gått och lagt mig klockan tre bestämmde jag mig för. Lyckat? Knappast.
(en osammanhängande text)

Jag vet att jag behöver ut, vara med någon. F, är typ den enda jag skulle kunna träffa nu. Men jag vill ha kvar ensamheten. Förvirrad men ändå inte. Jobbigt.

men nu blir det att byta om till pyjamas och sova.

dags att sova snart.

Jo, det är det nog. Men just nu sitter jag o proppar i mig popcorn, mums! Pizzan vi åt idag va god, åt upp typ hela. Haha, jo jag är en tjockis. Senare idag kom resten av familjen hem med den nya hunden, Zafira. En liten svart och brun valp.

Jag känner mig ensam just nu, en skön ensamhet. Jag vill inte att någon kommer och förstör det. Jag har stängt ute nästan alla jag känner, t o m mina bästa vänner och då är det rikigt illa. Men jag orkar inte bry mig speciellet mycket. Jag vill leva i min fantasi bubbla. Fast nu är jag glad och ensam.  

Pizza snart(y)

Sov i tre timmar i morse iallafall. Skönt. Jag läste ut boklen jag skrev om i förra inlägget, den avr inte lika bra som dom andra böckerna. Men helt klart läsvärd. Besviken på att i alla böcker jag läst tycker jag att dom har dåligt slut. Men nu ska jag byta om från pyjamas och sen blir det att köpa med lillesyrran.   


somnade aldrig.

Precis. Jag somnade aldrig, jag kunde inte. Det for för många tankar igenom skallen på mig. Haha. Min familg är på väg in i bilen nu, mot sollefteå(eller hur det nu stavas). Lillesyrran stannar tydligen hemma. Kul..

Jag tänker inte göra något försök att somna nu, då vänder jag på dygnet TOTALT. Då blir inte pappa glad.
Snart ska jag väl kila ner i duschen och sedan äta frukost. Det var evigheter sen jag åt frukost senast. Intressant va? Inte precis.

borde nog sova.

Sitter uppe och har precis läst klart en bok till av katarina von bredow-expert på att rodna. Den var faktiskt bra och imorgon väntar en bok att läsas. Samma författare och boken heter bara inte du. Den verkar bra. skriver om det imorgon.

Jag är inte trött alls just nu, kanske för att jag sov till klockan 15.00 idag. Inte det smartaste att vända på dygnet just nu, jag måste passa hunden imorgon. Usch, måste vara ute med henne nästan hela dagen. Den lilla skiten blir aldrig trött. Men resten av familjen åker och köper en till liten valp. Hmm.. Jag vet inte vad jag tycker om det, men jag får vara ensam hemma om lillesyrran ändrar sig för att åka med dom andra. HOPPAS! Haha, dags att sova nu kanske? Jo, jag tror det. Godnatt. Eller man kanske ska säga godmorgon?


typ spammar med nya inlägg.

ja, jag gör nog det...



Jag känner mig ensammast i världen just nu, buhuhuhuu..
rätt åt mig antagligen.

jag får leva i min egna fantasi bubbla, som ingen annan har tillträde till. Absolut inte verkligheten.  
Min egna lilla fantasi bubbla, där allt underbart händer, där är jag lycklig och inte ensam. (L)


helt sjukt.

Hur sjukt det än låter så vill jag att skolan ska börja, jag saknar skolan. Inte allt det där med läxor, jobba och äckligt jobbiga lärare. Utan klassen och alla man inte träffar på sommarlovet. Det där med rutiner är skönt, skolan är en anledning att gå upp på morgonen, att komma ifrån huset. Men på sommarlovet finns det väl ingen speciell anledning. Inte för mig.


tankar&syskonkärlek.

Jag har aldrig upplevt äkta kärlek, aldrig någonsin. Jag är rädd för att aldrig göra det heller. Att leva ett liv utan att ha någon som älskar mig lika mycket som jag älskar den. Jag är inte en sån person som låter killar komma en för nära, dom får inte veta saker som jag borde kunna berätta för dom. Men jag gör det inte, jag säger inget till dom. Jag har varit på G med flera killar i år, men aldrig blivit tillsammans med dom. Jag har inte kunnat. Jag har stött ifrån dom, ignorerat dom tills dom tröttnar och ger upp. 

Kärlek, något jag aldrig kommer uppleva. Det är vad jag tror.

osammanhängande text, i know but i don't care.

Jag började tänka på allt det där nu, när jag hade läst syskon kärlek av katarina von bredow. Hon skriver bra, jag älskade boken. Jag började gråta i slutet. Jag hatar att hon Amanda valde som hon gjorde, hon skulle ha följt sitt hjärta och skitit i vad alla andra tyckte. Som dom sa i boken, dom kunde rymma hon och Ludvig där ingen visste vilka dom var. Så dom kunde leva med varandra som vilket par som helst. Enligt mig var det inte ett lyckligt slut, men som sagt jag älskar boken. 

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0